SmartKids Logo Transparent Square

MIRË SE ERDHËT NË FAQEN TONË!

NJË PREZANTIM I HAPËSIRËS SONË MAKERSPACE

SmartSpace Logo (TRANSP)

SmartSpace është një hapësirë makerspace mjaft dinamike ku studentët mund të përdorin mjetet dhe metodologjitë e pranishme rreth fushave STEAM, si Shkenca, Teknologjia, Inxhinieria, IA dhe Matematika. Hapësira jonë vendos në dispozicion paisje dhe aparatura të teknologjisë së lartë që mundësojnë rezultate të shkëlqyeshme, përdorimi i të cilave është i thjeshtë e nuk ka nevojë për shumë mbikëqyrje. Na vizitoni kur të dëshironi, ne ndodhemi në zonën e Bllokut në Tiranë, klikoni këtu për t'u orientuar në hartë.

Mentorët tanë janë në gatishmëri për të ofruar udhëzime dhe ndihmë për çdo aktivitet, projekt, ide apo prototip dhe janë të gatshëm t'ju bashkohen ëndrrave tuaja dhe t'ju ndihmojnë t'i realizoni ato. Pjesëmarrësit kanë mundësi të marrin pjesë në kurse specifike ose të zgjedhin rrugëtimin që dëshirojnë duke u abonuar në SmartSpace dhe duke ardhur kur të duan sipas një numri të caktuar orësh mujore dhe kështu ata mund të provojnë, mësojnë dhe zhvillojnë pak nga të gjitha fushat që ofrojnë shkencat e STEAM. Lexoni broshurën tonë dhe regjistrohuni tek plani që ju intereson më tepër.

Mësoni më tepër

Regjistrohuni këtu

Çfarë do të mësoni

Robotikë

Kodim

Elektronikë

Game Design

3D-Modeling

STAFI I SMARTKIDS™

KRISTINA TOMÇO - BASHKË-THEMELUESE & DREJTORESHË

E diplomuar në Filozofi Sociale, Kristina i ka përqëndruar studimet dhe eksperiencat e saj në përmirësimin e metodologjive aktuale të mësimdhënies duke sjellë teknologji digjitale si mënyrën e duhur për të qëndruar të përditësuar me ndryshimet e shpejta në evolucionin e tregut global. Talenti i saj është gjetja e metodologjive inovative dhe përshtatja e tyre në mënyra sa më praktike dhe argëtuese për grupmosha të ndryshme të fëmijëve. Ajo gjithmonë përpiqet të ndihmojë fëmijët në vështirësitë që hasin dhe është e aftë të dallojë pikat e tyre të forta.

GEIV TOMÇO - BASHKË-THEMELUES & LEKTOR

I diplomuar në Shkencat Kompjuterike, Geiv është një ndër individët më aktivë në Shqipëri si mësues për teknologjitë digjitale dhe si mentor dhe facilitues në komunitetet e programuesve. Me më shumë se 10 vite eksperiencë në fushat e Elektronikës dhe Programimit, talenti i tij është aftësia për të zbuluar, eksperimentuar dhe shpikur teknologji të reja që nuk gjenden aktualisht në vend dhe më pas kalimi i këtij informacioni tek fëmijët e talentuar ose të rriturit që janë të interesuar ndaj tyre.

PLATFORMA INTELIGJENTE E MATJES SË PROGRESIT MËSIMOR

Në metodologjitë tona, ne përdorim mundësitë më të mira që na ofron teknologjia digjitale. Platforma jonë digjitale autentike na ndihmon të ndjekim ecurinë individuale të çdo fëmije, duke u bazuar mbi një numër treguesish psiko-social. Këto të dhëna na ndihmojnë ne dhe prindërit e fëmijëve që të ndjekin hap pas hapi ecurinë mësimore dhe zhvillimin intelektual, ashtu si dhe na mundëson identifikimin e pikave të dobëta për t'i përmirësuar ato në mënyrë më individuale.

KËNDI I LIBRIT SMARTKIDS

Një përzgjedhje me libra të sugjeruar për fëmijët e zgjuar, përkthyer dhe përshtatur në shqip nga stafi ynë i kualifikuar, libra të cilët mund t'i gjeni në treg për të gjithë audiencën shqiptare.

Ju mund ta porosisni një libër online dhe të paguani në dorëzim. Klikoni mbi një produkt për të filluar me blerjen!

SHFAQJE NË MEDIA

LEXONI BLOGUN TONË

As a parent, you are surely concerned about the development of your children in a society highly dependent from technology Lexo të plotë
Sezonin e ri 2023-2024 po e nisim me disa kurse të reja, një nga të cilat është Game Design... Lexo të plotë
Filloni me edukimin STEM sa më herët
Në SmartKids ne besojmë vërtet në ndikimin që do të kenë fëmijët në të ardhmen e gjithkujt... Lexo të plotë
Një orë e veçantë e shkencës
Sot ishte një ditë e veçantë në modulin tonë të Shkencës: një ditë e kaluar pranë natyrës së bashku me prindërit e fëmijëve! Lexo të plotë
sqShqip