Blog

Në SmartKids, ne kujdesemi për rrjetet tona sociale duke i azhornuar ato me aktivitete, workshop-e, inovacion, mundësitë dhe ofertat më të fundit, lajme nga teknologjia dhe trendet më të fundit të tregut të punës. Të gjitha postimet mund t'i gjeni më poshtë, ose duke na ndjekur në rrjetet tona në Facebook, LinkedIn ose Instagram.


Sot ishte një ditë e veçantë në modulin tonë të Shkencës: një ditë e kaluar pranë natyrës së bashku me prindërit e fëmijëve!
Teksa sapo kemi hyrë në muajin e Biologjisë, kemi prurjen më të re në grupin e aseteve tona: një mikroskop! Edhe pse në miniaturë...
Sot, në sajë të aktivitetit të përvitshëm "Toy Drive" të organizuar nga M&M Ivanaj Foundations of New York & Tirana,
Ashtu siç j'ua kishim premtuar edhe në broshurat e vjetshme, jemi më se të lumtur t'ju prezantojmë me modulin tonë më të ri edukativ: Elektronika!
SmartKids™ tani ofron një kurs të ri: Robotika! Gjithçka në këtë modul ka të bëjë me përmirësimin e aftësive praktike, të mësuarit si të programosh robotët,

sqShqip