fbpx

Kontakt

Na vizitoni

Mund të vini tek qendra jonë mjaft moderne për të parë nga afër zbatimin e programeve

Rr. Perlat Rexhepi
Rezidenca "Ivanaj"
Nd. 19, H. 9
1019 Tiranë, Shqipëri

Na telefononi

Mund të na telefononi ose të na dërgoni mesazh nëpërmjet WhatsApp apo Viber

+355 677165606

Na kontaktoni

Mund të na dërgoni E-Mail kurdo që doni të dini më shumë informacion ose dëshironi të çelni një bashkëpunim mjaft të veçantë me ne

Do ta provosh?

1 JAVË PROVË FALAS

Regjistrohu këtu dhe do të marrësh kuponin tënd ekskluziv, si dhe do të qëndrosh i përditësuar me artikujt dhe programet tona më të fundit.

sqShqip