fbpx

Kurset

ÇFARË OFROJMË

Ne ofrojmë kurse të ndryshme të fushave STEM për fëmijët dhe nxënësit të grupmoshave 8-10, 11-13 dhe 14-16 vjeç. Këto kurse synojnë të zgjojnë interesimin e tyre ndaj fushave STEM si dhe të zhvillojnë njohuritë e tyre nëpërmjet praktikës, gjithashtu duke u argëtuar pa masë!

ROBOTIKË

INFORMATIKË

MODELIM 3D

PROGRAMIM

WEB APPS

ELEKTRONIKË

>> 1 JAVË PROVË FALAS <<

DETAJET E KURSEVE

ÇDO KURS ZGJAT 3 MUAJ

2X / JAVË

SEANCA 1 ORË 30 MINUTA

6 STUDENTË NË GRUP

VËSHTIRËSIA

Pjesa më e madhe e kurseve, me disa përjashtime, ofrohen në nivele të ndryshme vështirësie. Na kontaktoni për të mësuar më shumë!

FILLESTAR

MESATAR

I PËRPARUAR

VËSHTIRËSIA

Pjesa më e madhe e kurseve, me disa përjashtime, ofrohen në nivele të ndryshme vështirësie. Na kontaktoni për të mësuar më shumë!

FILLESTAR

MESATAR

I PËRPARUAR

close

Do ta provosh?

1 JAVË PROVË FALAS

Regjistrohu këtu dhe do të marrësh kuponin tënd ekskluziv, si dhe do të qëndrosh i përditësuar me artikujt dhe programet tona më të fundit.

sqShqip