Rreth nesh

SmartKids Logo Transparent Horizontal

MISIONI YNË

Misioni i SmartKids është të krijojë një ekosistem edukativ digjital dhe fizik për të inkurajuar dhe mbështetur zhvillimin e një shoqërie digjitale duke përfshirë grupmoshat e vogla në programe edukative sipas metodologjive moderne nga komunitetet globale dhe gjithashtu mbështetja e inovacioneve duke filluar nga periudha e inkubimit deri në hapat e financimit, e më tej, duke mbajtur gjithmonë si objektiv ngushtimin e hendekut midis fëmijëve dhe teknologjisë, duke sjellë vlera të reja në shoqëri dhe duke përgatitur brezin e ri për një shoqëri dhe treg global që bazohet krejtësisht mbi teknologjitë digjitale.

E ardhmja i përket fëmijëve, kështuqë le të sigurohemi që ata të marrin më të mirat e atyre që kemi ndërtuar për ta!

THEMELUESIT & MËSUESIT

E diplomuar në Filozofi Sociale, Kristina i ka përqëndruar studimet dhe eksperiencat e saj në përmirësimin e metodologjive aktuale të mësimdhënies duke sjellë teknologji digjitale si mënyrën e duhur për të qëndruar të përditësuar me ndryshimet e shpejta në evolucionin e tregut global. Talenti i saj është gjetja e metodologjive inovative dhe përshtatja e tyre në mënyra sa më praktike dhe argëtuese për grupmosha të ndryshme të fëmijëve. Ajo gjithmonë përpiqet të ndihmojë fëmijët në vështirësitë që hasin dhe është e aftë të dallojë pikat e tyre të forta.
I diplomuar në Shkencat Kompjuterike, Geiv është një ndër individët më aktivë në Shqipëri si mësues për teknologjitë digjitale dhe si mentor dhe facilitues në komunitetet e programuesve. Me më shumë se 10 vite eksperiencë në fushat e Elektronikës dhe Programimit, talenti i tij është aftësia për të zbuluar, eksperimentuar dhe shpikur teknologji të reja që nuk gjenden aktualisht në vend dhe më pas kalimi i këtij informacioni tek fëmijët e talentuar ose të rriturit që janë të interesuar ndaj tyre.

SHFAQJE NË MEDIA

close

Do ta provosh?

1 JAVË PROVË FALAS

Regjistrohu këtu dhe do të marrësh kuponin tënd ekskluziv, si dhe do të qëndrosh i përditësuar me artikujt dhe programet tona më të fundit.

sqShqip