Elektronikë

Geiv Tomço
Elektronikë
$95.00 $35.00
 • 1 student
 • 3 lessons
 • 0 quizzes
 • 0 week duration
1 student

Elektronika ka evoluar jashtëzakonisht shumë gjatë dekadës së fundit, aq sa çdo send që na rrethon ka filluar të perceptohet si Smart, dhe si e tillë ka lindur industria e Inteligjencës së Gjërave (Intelligence of Things), çka po e transformon mënyrën tonë të jetesës në fusha si dizajni, transporti, shëndeti, siguria ushqimore, industria e agrikulturës, ekonomia, tregu konsumator dhe eksporti. Ky modul do t’i mësojë pjesëmarrësve si të analizojnë proceset e industrive dhe si mund t’i automatizojnë ato nëpërmjet platformave software dhe hardware më avantgarde në botë, si RaspberryPi dhe Arduino.

REZULTATET

 • Mbi 56 seanca plot argëtim!
 • Seanca laboratorike
 • Mësimi i bazave të elektronikës dhe pllaketave të zhvillimit
 • Bëhuni mjeshtrat e përdorimit të pllaketës Arduino
 • Bëhuni mjeshtrat e përdorimit të pllaketave Raspberry Pi
 • Bëhuni mjeshtrat e përdorimit të sensorëve
 • Zhvillimi i aftësive të punës në grup
 • Praktikimi i mësimit me shembuj dhe projekte reale
User Avatar
Geiv Tomço
A Computer Science graduate and professional, Geiv is one of the most active individuals and lecturers in the tech community in Albania, with 10+ years of experience in Software and Hardware of various technologies and platforms.
0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
$95.00 $35.00
sqShqip