Geiv Tomço

A Computer Science graduate and professional, Geiv is one of the most active individuals and lecturers in the tech community in Albania, with 10+ years of experience in Software and Hardware of various technologies and platforms.

Përfitimet e kursit Game Design

We are starting the new season 2023-2024 with a few new course programs, one of them being Game Design for which we have had many requests from parents and children alike. This doesn’t come as a surprise, as nowadays it’s becoming really common for entertainment and education to be closely…

Filloni me edukimin STEM sa më herët

Filloni me edukimin STEM sa më herët

Në SmartKids ne besojmë vërtet në ndikimin që do të kenë fëmijët në të ardhmen e jetëve të gjithkujt. Biznesi ynë është ndërtuar mbi parimin e ofrimit të edukimit sa më të hershëm të jetë e mundur dhe ndodhemi gjatë gjithë kohës në proces zhvillimi dhe përshtatjeje të metodologjive të reja, si nga ato që përdoren në shtete të tjera...

Moduli më i ri: Robotikë

Ju prezantojmë: Robotikën

SmartKids™ tani ofron një kurs të ri: Robotika! Gjithçka në këtë modul ka të bëjë me përmirësimin e aftësive praktike, të mësuarit si të programosh robotët, të përmirësosh aftësitë imagjinative dhe të zgjidhjes së problematikave, koordinimi sy-motor dhe logjika sekuenciale; të gjitha këto duke u argëtuar në mënyrë individuale por edhe në grup! Ky ishte një modul mjaft sfidues për tu zbatuar, pasi...

sqShqip