Blog

Krishtlindje 2019 plot lumturi për fëmijët në nevojë

Robotika zbarkon në mjediset e Pediatrisë QSUT

Sot, në sajë të aktivitetit të përvitshëm "Toy Drive" të organizuar nga M & M Ivanaj Foundations of New York & Tirana, i zhvilluar në mjediset e Pavionit të Pediatrisë pranë Spitalit të Tiranës, ne ofruam një sesion mjaft tërheqës dhe ngazëllyes me flotën e robotëve tanë për fëmijët që fatkeqësisht u duhet t'i kalojnë këto ditë Krishtlindjesh në spital. Ne u kujdesëm për ta, u argëtuam shumë dhe i kujtuam që kur të rriten, ata mund të jenë pjesë mjaft me rëndësi të kësaj Bote plot me mundësi të bukura për ta! #smartkids #robotics #kids #children #pediatria #christmas2019 #love #happiness #activity #cheerful #femije #robotika #robotike #argetim

Galeria e fotove

Video - Emision në RTSH

sqShqip