Robotikë

Besjana Elezi
Robotikë
Free
  • 0 student
  • 0 lessons
  • 0 quizzes
  • 0 week duration
0 student

PËRSHKRIMI I KURSIT

Develop your child’s logic and problem-solving skills. During this course, children will learn to divide problems into smaller tasks by utilizing a vast majority of digital tools to develop code and program the physical robots to do specific tasks.

REZULTATET

  • Mbi 46 seanca plot argëtim!
  • Seanca laboratorike
  • Mësimi i bazave të kodimit
  • Mësimi i bazave të elektronikës dhe qarqeve inteligjente
  • Zhvillimi i koordinimit sy-motor dhe imagjinatës
  • Praktikimi i mësimit me shembuj dhe projekte reale

Curriculum is empty
0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Free
sqShqip