Kurset

SmartKids™ është një program edukimi inovativ, objektivi kryesor i të cilit është për të zbuluar metoda të reja edukimi duke prezantuar mjete më efikase, teknika dhe mënyra për të përmirësuar zhvillimin intelektual, psiko-social dhe fizik të fëmijëve.

Programi i edukimit SmartKids™ përmban disa module mësimore dhe është gjithmonë në përditësim me metodologjitë më të reja nga e gjithë bota dhe përmirësohet bazuar mbi eksperiencat që marrim çdo ditë prej fëmijëve dhe partnerëve tanë.

Zbuloni më poshtë modulet aktuale dhe mos harroni të ndiqni edhe diagramin që ju ndihmon të zgjidhni modulet e përshtatshme për grupmoshën e fëmijës suaj.

Grupmoshat e moduleve SmartKids™

sqShqip