Shkencë & Laborator

Kristina Shehu
Shkencë
Free
 • 0 student
 • 0 lessons
 • 0 quizzes
 • 0 week duration
0 student

PËRSHKRIMI I KURSIT

Zhvilloni kreativitetin dhe aftësitë praktike të fëmijës suaj. Përgjatë këtij kursi, fëmijët do të mësojnë të përziejnë asortimente të ndryshme kuzhine dhe shtëpie për të ndërtuar eksperimente shkencore mjaft interesante dhe tepër dëfryese, me qëllim të mësuarit duke punuar në grup.

REZULTATET

 • Mbi 56 seanca plot argëtim!
 • Seanca laboratorike
 • Mësimi i rregullave bazë të sjelljes në laborator
 • Zhvillimi i aftësive të punës në grup
 • Zhvillimi i durimit dhe vëmendjes
 • Zhvillimi i koordinimit sy-motor dhe imagjinatës
 • Praktikimi i mësimit me shembuj dhe projekte reale
Curriculum is empty
User Avatar
Kristina Shehu
A Social Philosophy graduate focused in innovative education platforms and enhancement of conventional learning methodologies.
0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Free
sqShqip