Kodim

Mart Gjepali
Kodim
Free
  • 0 student
  • 0 lessons
  • 0 quizzes
  • 0 week duration
0 student

PËRSHKRIMI I KURSIT

Zhvilloni logjikën dhe aftësitë e zgjidhjes së problemeve të fëmijës suaj. Gjatë këtij kursi, fëmijët do të mësojnë të ndërtojnë Faqe Web-i dhe Aplikacione të avancuara të bazuara në Web, duke përdorur një metodologji moderne, e cila përdoret gjerësisht në komunitetet botërore të kodimit. Kjo metodologji ndjek një mënyrë më argëtuese për t'i mësuar sa më thjesht pjesëmarrësit. Kjo metodologji është e bazuar mbi librin Get Coding nga Young Rewired State dhe është sjellë ekskluzivisht në Shqipëri nga Shtëpia Botuese BotArt.

REZULTATET

  • Mbi 54 seanca plot me mësim dhe argëtim!
  • Seanca laboratorike
  • Mësimi i bazave të kodimit
  • Bazat e Faqeve Web dhe Server-ave
  • Praktikimi i mësimit me shembuj dhe projekte reale
Curriculum is empty
0.0
0 total
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Free
sqShqip